Nya bett från Metalab i lager

metalab pessoa relaxation bit

I veckan har den första leveransen med bett från Metalab kommit in till lagret och det har varit mycket arbete med att fotografera och lägga upp dem på hemsidan. Nu har 17 nya modeller publicerats och jag hoppas verkligen att ni ska kunna hitta ett nytt favoritbett bland dessa!

Jag har valt att i huvudsak fokusera på modellerna från Metalab som har utvecklats tillsammans med Rodrigo och Nelson Pessoa (”Magic System” och ”Pessoa Collection”). Betten ur Magic System serien är intressanta då mundelen inte går att vika ihop helt som på ett vanligt bett (på samma sätt som Trusts modeller med lås). Detta ger ett flexibelt bett som ändå kan kombinera kontrollen och stabiliteten med en rak mundel.

Pessoas har även utvecklat några egna lösningar på bett som är svåra att hitta någon annanstans, till exempel:

Metalab Pessoa collection roterande kopparkulor

  Bett med roterande kopparkulor

Metalab Relaxation bit fasta ringar

”Relaxation bit”

Metalab pessoa collection correction babypelham

Babypelham korrigeringsbett

Utöver dessa har även ett antal ”vanliga” bett lagts till. Några olika pelham, kimblewickbett samt ett klassiskt 2-delat gummibett med D-ringar.