Fina resultat i Lidköping

Ginerin CC Strömsholm

Föregående helg tävlade Jill med Ginerin CC och Hokuspokus vid de mycket trevliga tävlingarna i Lidköping. Hästarna skötte sig bra, Hokuspokus (sto född 2012 e. Contendro x Lux Z) var felfri i 1,10 på lördagen och hade sedan ett nedslag i 1,20 senare samma dag. På söndagen hoppade hon en fin felfri runda i 1,20. Ginerin CC (sto född 2011 e. Stokdals Livanos x Montreal) hade ett nedslag i lördagens 1,20 klass men hoppade sedan dubbelt felfritt i kvällens 1,30 klass. På söndagen gjorde hon en felfri grundomgång och omhoppning i 1,30. På bilden syns Ginerin CC från tävlingarna i Strömsholm tidigare i år.

Erikjerneld.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer om vår integritetspolicy genom att klicka på knappen.