Nya kandar från Trust

Trust Kandar banner

På allmän begäran utökar nu Erik Jerneld Ridsport sortimentet av bett ytterligare med nya kandarstänger och bridongbett från Trust Equestrian. Betten är tillverkade i Trusts karakteristiska sötmalm som stimulerar hästens salivproduktion.

Valfrihet och variation är som vanligt viktigt när det kommer till bett från Trust. Kandarstängerna finns med 4 stycken olika mundelar och två stycken skänkellängder, allt för att du ska kunna hitta den som passar just din häst och ridning. Bridongbetten finns med 3 olika mundelar i 16 mm tjocklek och två olika mundelar i 12 mm tjocklek. Här hittar du hela sortimentet av kandarstänger och bridongbett.

 

Erikjerneld.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer om vår integritetspolicy genom att klicka på knappen.