Lyckade veckor i Holland

Hokuspokus Peelbergen social

Jill är nu tillbaka efter att ha tävlat två helger i Holländska Kronenberg på Equestrian Center de Peelbergen. Med sig till Holland hade hon Ginerin CC, CCStud’s Iguazu och Hokuspokus. Alla hästarna har skött sig mycket bra och fått med sig nyttiga erfarenheter från de internationella banorna.

Ginerin CC placerade sig som bäst på 3:e plats i 7-årsklasserna och Hokuspokus hade ett nedslag i sin första start men rörde sen inte en bom på två helger. Även CCStud’s Iguazu gjorde fina felfria rundor i klasserna för 5-åriga hästar.

För Hokuspokus del innebar dessa tävlingar de sista starterna med Jill i sadeln. Hon blir nu kvar i Holland och ska matchas vidare av Stal Hendrix.

Erikjerneld.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer om vår integritetspolicy genom att klicka på knappen.