Norrköping x 2

Ginerin CC NIHS

Slutet av maj bjuder traditionellt på fina tävlingar i Åby utanför Norrköping. Så även i år. Jill och Ginerin CC (sto född 2011 e Stokdals Livanos x Montreal) hade en strålande första helg på de nationella tävlingarna 17-20 maj med en felfri start i 1,35 m på torsdagen och även en felfri runda i fredagens 1,40 m hoppning. Båda starterna resulterade i placering.

Vi elittävlingarna helgen efter var det lite mer stolpe ut, ett nedslag i omhoppningen i torsdagens 1,35 m hoppning och sedan ett nedslag i grundomgången både i fredagens 1,40 och söndagens 1,40 final för 7-åriga hästar.

Erikjerneld.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer om vår integritetspolicy genom att klicka på knappen.