Härliga tävlingar i Linköping

Ginerin CC Linköping Horse Show

Helgen bjöd på nya fina tävlingar på Staby gård utanför Linköping. Där arrangerades Linköping Horse Show för första gången. Tävlingarna gav verkligen mersmak med fint arrangemang och bra faciliteter för både häst, ryttare och publik.

Jill tävlade flera av stallets yngre hästar i 1,00 m under fredagen. De nya 4-åringarna CCStuds Jakarta (valack e. Corland x Hold Up Premier) och CCStuds Javisst (sto e. Durrand x Carolus I) gjorde fina rundor med 4 respektive 0 fel. Hoblesse (sto född 2012 e. Ustinov x Indoctro) gjorde en bra runda med 4 fel och Iowa W (valack född 2013 e. Cornet Obolensky x Quidam de Revel) var felfri.

På lördagen tävlade de yngre hästarna återigen 1,00 m och gjorde fina rundor. Hoblesse och CCStuds Javisst hoppade felfritt och CCStuds Jakarta hade 4 fel. Iowa W gick 1,10 m felfritt. Lördagen avslutades med att Ginerin CC (sto född 2011 e. Stokdals Livanos x Montreal) var felfri och 3:e placerad i kvällens 1,30 hoppning.

Nu ser vi fram emot lika fina tävlingar nästa helg!

 

Erikjerneld.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer om vår integritetspolicy genom att klicka på knappen.