Bett från Sprenger

Sprenger pelham social

Erik Jerneld Ridsport utökar sitt redan stora sortiment av bett genom att nu lagerföra bett från ett av världens mest kända varumärken inom området, Sprenger.

Sprenger har tillverkat bett i Tyskland sedan 1872. Deras fantastiska kvalitet i kombination med ett nära samarbete med toppryttare och veterinärer inom ridsportens olika grenar har gjort Sprenger till ett världsledande varumärke.

Betten från Sprenger finns i en rad olika utföranden. Tillsammans med toppryttare och forskning om hästens anatomi har Sprenger tagit fram anatomiskt utformade mundelar och material med unika egenskaper som möjliggör bästa möjliga förutsättningar för kommunikation mellan häst och ryttare. 

Till att börja med lagerhåller Erik Jerneld Ridsport utvalda Sprengerbett med mundelen Dynamic RS och novocontact. Ytterligare några bett med andra mundelar finns också i sortimentet.