Nytt regntäcke och tävlingstäcke i fleece från Kentucky

Kentucky rain rug banner

Nu när vädret är som allra blötast och ruggigast runt om i landet passar det bra att fylla på lagret med två nyheter från Kentucky Horsewear.

Kentuckys nya regntäcke är ett måste för varje ryttare som vill skydda sin häst och sin utrustning under årets regniga dagar. Kompakt, lätt och 100% vattentätt tar du enkelt med det på tävling och träning.

Täcket är tillverkat av 100% polyester med ett PU lager som garanterar att det håller vattnet borta. Ett fäste vid nackstycket samt bogspänne, gjord och svansrem gör att täcket ligger ordentligt på plats.

Regntäcket finns i två storlekar, M för ponny och lite mindre hästar och L för större hästar.

Kentucky lanserar också ett nytt härligt fleecetäcke i en riktigt tjock fleecekvalitet som gör att fukt och svett transporteras bort från hästens kropp och håller den varm efter träning eller tvätt.

Som på Kentuckys övriga tävlingstäcken finns en krage av konstgjort fårskinn runt hela hals- och bogpartiet som ger optimal komfort och ett elegant utseende.

Två dolda maggjordar som går att ta av gör att täcket kan ligga stadigt på plats i stallet eller transporten och samtidigt användas under eller efter ridturen.

Tävlingstäcket i fleece finns i storlekar från 125 cm till 160 cm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Erikjerneld.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer om vår integritetspolicy genom att klicka på knappen.