Återförsäljare för Antarès uppdaterade

Antarès bannerbild sadelkammare

Listan över återförsäljare för Antarès produkter har uppdaterats och fått en ny design. Hoppas att ni gillar den!

Vad gäller kontaktuppgifter så är det framförallt Sadelmagasinet i Sjöbo som har flyttat till en ny adress. De återfinns nu på Rytteriet i Sjöbo, Kumlatoftavägen 192-96, 275 93 SJÖBO. Här har de fått större lokaler och kan på så sätt lättare ta emot fler utprovningar och visa upp ett större utbud av sadlar och tillbehör.

Bengts Hästsport i Veberöd har lagt ned sin sadelverksamhet och säljer inte längre sadlar från Antarès. Du kan däremot hitta de övriga produkterna från Antarès som till exempel träns, förbyglar, sadelgjordar och hjälmar.

Många frågar också om begagnade sadlar från Antarès och då är vårt råd i första hand att kontakta återförsäljarna direkt. Många handlar med begagnade sadlar men utbudet av dessa ändras naturligtvis snabbt. För att veta vad som finns tillgängligt är det enklare och snabbare att ta kontakt direkt med en återförsäljare.

Kontakta Erik Jerneld AB om du inte hittar en återförsäljare som passar så ska vi försöka hjälpa dig på bästa sätt.

Erikjerneld.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer om vår integritetspolicy genom att klicka på knappen.