Träns med remont- och pullarnosgrimma åter i Antarès sortiment!

Antarès origin träns med remontnosgrimma banner inlägg

Nu är äntligen träns med remont- och pullarnosgrimma åter i sortimentet från Antarès. Under de senaste påren har dessa modeller inte producerats men nu tillverkas de åter igen i både brunt och svart. Till att börja med finns tränsen hemma i lager i storlek cob och full men även storlek x-full kommer att komma in i lager till sommaren. Något som är mycket glädjande för alla som har en häst med lite större huvud.

Båda tränset med remontnosgrimma och tränset med pullarnosgrimma har Antarès Originhuvudlag där både nosgrimma och sidostycken fäster i nackstycket vilket minskar trycket över nacken samt ett elegant svängt pannband. Nackstycket, pannbandet och nosgrimman är fodrade med mjukaste kalvskinn.

Tränsen är tillverkade av franskt läder, speciellt utvalt och utvecklat för Antarès av det anrika garveriet Arnal i Rodez. Varje hud granskas noga med tanke på storlek och densitet innan den garvas i en naturlig process baserad på kastanjer för att garantera lång hållbarhet och passform. Som alltid kontrollerar och oljas varje träns innan det lämnar Antarès verkstad i Saintes.

Vill du veta mer om vad du ska tänka på när det kommer till att passa in ett träns till din häst? Läs artikeln från Antarès med tips och råd.