Varumärken

Sedan starten har Erik Jerneld Ridsport haft som mål att erbjuda produkter av högsta kvalitet för ridsport på högsta nivå. För oss är det självklart att arbeta med varumärken vi vet står för produkter som håller vad de lovar. Både på tävlingsbanan och utanför.

Antarès

Antarès logo

Antarès har tillverkat sadlar sedan 2000 och är idag en av de mest framgångsrika franska sadeltillverkarna.

Vid deras fabrik i Saintes arbetar 35 sadelmakare och läderarbetare som varje år tillverkar över 3 000 sadlar. Antarès utvecklingsteam arbetar hela tiden med att förbättra sina produkter och hitta ny lösningar för att kunna erbjuda produkter för häst och ryttare som förenar säkerhet med komfort och tävling.

Förutom sadlar och hjälmar tillhandahåller Antarès även ett komplett sortiment av tillbehör för träning och tävling. Fokus ligger här på innovation och design för ryttare och häst.

Mer information om Antarès

Dominick

Dominick Stable lite stalltäcke

Täcken från Dominick kännetecknas av passform och rörelsefrihet. Oavsett om du väljer ett tunnare sommartäcke eller ett tjockare vintertäcke till din häst kan du vara säker på att det ligger stilla och minimerar risken för skav.

Dominick tillverkar även andra typer av täcken såsom utetäcken, svettäcken och flugtäcken.

Alla täcken från dominick

Kentucky Horsewear

Kentucky logo

Kentucky Horsewear grundades 2011 i Belgien och har som målsättning att tillhandahålla produkter av högsta kvalitet för din hästs skydd och komfort under träning och tävling.

I Kentuckys sortiment finns allt ifrån benskydd, grimmor och täcken till smarta tillbehör som hovtejp och Kick Pads.

Produkter från Kentucky

Poponcini

Poponcini logo

Giuseppe Poponcini är italienaren som skapat bett som blivit kända över hela världen för sina unikt utformade mundelar, speciellt anpassade för hästar med känsliga munnar.

Bett från Poponcini

Sprenger

Sprenger logo

Sedan 1872 har Sprenger tillverkat bett, sporrar och stigbyglar i Tyskland. Tack vare sin fantastiska kvalitet och sitt nära samarbete med ryttare och veterinärer inom olika discipliner är Sprenger ett världsledande varumärke inom dessa områden.

Bett från Sprenger

Trust

Trust logo

Betten från Trust görs för hand i Holland. I nära samarbete med några av världens toppryttare inom både hoppning, dressyr och fälttävlan utvecklar Trust ständigt nya modeller för att kunna erbjuda bett som möjliggör bästa möjliga kommunikation mellan ryttare och häst.

Bett från Trust