Poponcini bett

Giuseppe Poponcini är italienaren som skapat bett som blivit kända över hela världen för sina unikt utformade mundelar, speciellt anpassade för hästar med känsliga munnar.

Till skillnad från andra bett är mundelen fyrkantig med lätt rundade kanter. Denna utformning i kombination med det patenterade silikonmaterial som täcker den flexibla metallkärnan gör att betten från Poponcini passar mycket bra till hästar med känslig mun eller som av andra anledningar inte vill ta stöd på bettet.

Betten finns i olika hårdhetsgrad, där den så kallade Harmony 1 är den absolut vanligaste och mest populära hårdheten. Det är även denna som Erik Jerneld Ridsport lagerhåller i Sverige.

Alla bett från Poponcini

Pelham- och Flippanbett

Poponcini Pelham

2290 kr2295 kr

Tillbehör till bett

Poponcini Bettskivor 8 cm

50 kr

Gag- och curbgagbett

Poponcini Gag parerstänger

2295 kr

Gag- och curbgagbett

Poponcini Gag lösa ringar

1690 kr

Bett med parerstänger

Poponcini Bett parerstänger

1690 kr

Bett med D-ringar

Poponcini Bett D-ringar

1690 kr

Beval- och Swivelbett

Poponcini Bett Beval

1690 kr
1890 kr
1850 kr

Pelham- och Flippanbett

Poponcini Baby Pelham

2290 kr2295 kr
1890 kr

Bett med lösa ringar

Poponcini Bett lösa ringar

1150 kr

Alltid hos Erik Jerneld Ridsport

Tryggt & säkert

Alla betalningar hanteras av Klarna och du väljer själv om du vill betala med kort, banköverföring eller faktura efter leverans!


Personlig service

Frågor om storlek, passform eller bara intresserad av tips kring val av utrustning? Kontakta oss för snabb och personlig service.

Snabba leveranser

Vi lägger stor vikt vid snabba leveranser. Alla ordrar skickas spårbart med DHL Service Point till en fraktkostnad av 70 kr. Fri frakt vid 2000 kr eller mer!