På plats under EM i Göteborg

Tält Antarès Europeiska mästerskapen Göteborg 2017

Igår eftermiddag anlände jag till Göteborg för att börja bygga monter inför veckans Europamästerskap. Allt hanns som vanligt inte med igår kväll utan jag räknade med att hinna klart det sista idag på morgonen. Klockan 10 började de första besökarna komma in på mässområdet och det var precis så att jag hann hänga upp de sista sadlarna och dra ifrån tältväggarna.

Nedan följer lite bilder från bygget:

Tält EM Göteborg 1

Såhär såg det ut när jag anlände. Jag hade bokat golv med matta och färdiga monterväggar i tältet för att underlätta upphängningen och visningen av träns etc.

Tält EM Göteborg 2

Tält EM Göteborg 3

Tält EM Göteborg 4

Det börjar så sakta ta form. Det jag tycker är svårast vid monterbyggen är att även om man har en bra uppfattning om hur man vill att det ska se ut innan man anländer till tävlingsplatsen, tvingas man ändå ofta improvisera en del när man väl ser exakt hur väggar är uppställda och till exempel elen är dragen.

Samtidigt som man ska improvisera så har man (nästan) alltid tidspress på sig för att hinna bli klar innan mässområdet stänger eller de första besökarna anländer. Men till slut blir det nästan alltid bättre än man trodde från början. Slutresultatet ser ni ovan och är ni på plats under veckan så är ni varmt välkomna att komma förbi tält nr 128 för att njuta av produkterna från Antarès.

Erikjerneld.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer om vår integritetspolicy genom att klicka på knappen.