Ridhjälmarna från Antarès är tillbaka

Antarès Galaxy ridhjälm sadel

Äntligen har de första ridhjälmarna från Antarès med VG1.040 märkning börjat komma in i lager. Eftersom den nya standarden vad gäller märkning av ridhjälmar inom EU drar ut på tiden har Antarès beslutat att certifiera alla sina ridhjälmar enligt VG1.040 och EN1384:2017.

Samtliga modeller i Reference-, Galaxy- och Premiumserierna kommer in i lager under den närmaste månaden. Precis som förut säljs hjälmarna i ett Small skal (storlek 54, 55 och 56) och ett Medium skal (storlek 57,58 och 59). Du byter enkelt storlek i skalet med de medföljande paddarna som även är lätta att tvätta i maskin i 30 grader för att din hjälm alltid ska vara fräsch.

Antarès Galaxy svart/svart ridhjälm Eclipse Swarovski skärm
Antarès Galaxy svart/svart med Eclipse Swarovski skärm

Antarès passar i och med detta på att lansera sin nya skärm, Eclipse. Denna större skärm har varit ivrigt efterfrågad och går nu att få till hjälmarna i Galaxy- och Premiumserien. Den finns i två utföranden, med eller utan Swarovskikristaller.

Skulle du vilja specialdesigna din hjälm utöver standardutförandet i serierna ovan är det naturligtvis inga problem. Antarès låter dig påverka i stort sett varje detalj av utseendet på din hjälm för att skapa något som är helt unikt. Kontakta mig eller din återförsäljare av Antarès för mer information.