Stora framgångar för Antarèsryttare i Borås

Fredrik Spetz Dustin Borås Grand Prix

Helgens Grand Prix tävlingar i Borås bjöd på stora framgångar för Antarèsryttarna Fredrik Spetz och Julie Carlberg. Fredrik vann tillsammans med Dustin söndagens Grand Prix över 1,50 m hinder och var även 6:e placerad i lördagens ATG Riders League klass med Great Kenney. Julie Carlberg blev 4:e placerad i Morgondagens Vinnare med CCStud’s Fidelity på söndagen. Julie är därmed kvalad till finalen under Gothenburg Horse Show nästa vecka.

Julie Carlberg CCStud's Fidelity Borås 20190324
Julie Carlberg och CCStud’s Fidelity i Morgondagens Vinnare Borås foto: Stefan Keturi, http://keturi.se

Fredrik har ridit i Antarès sadlar och utrustning sedan Erik Jerneld AB började som agent för Antarès Sellier i Sverige och rider för tillfället i en Antarès Connexion och en Antarès Evolution Deep hoppsadel.

Julie rider i Antarès Connexion på alla sina hästar och har på bilden även den nya Antarès ridhjälmen med Eclipse solskärm. Stort grattis till framgångarna önskar Erik Jerneld AB!

Fredrik Spetz Dustin Borås Grand Prix
Fredrik Spetz och Dustin vinner Borås Grand Prix 20190324 Foto: Fredrik Jonsving @jonsvingphoto