Antarès grimma “Stressless”

Antarès grimma Stressless banner

Tillsammans med den internationella toppryttaren Cédric Angot från Frankrike har Antarès tagit fram en ny grimma för att ge hästen maximal komfort.

Alla som arbetar med hästar till vardags vet att en häst som plötsligt hindras av grimman vid till exempel uppställningsplatsen kan drabbas av panik eller kraftiga reaktioner vilket kan leda till farliga situationer. Detta är grunden till idén bakom den Antarès nya grimma.

De kraftiga resårförstärkningarna på grimman är strategiskt placerade för att minimera så mycket som möjligt av ”stop” effekten när hästen står uppbunden. Grimman ”ger efter” vilket minskar risken för att hästen ska känna sig låst.

Antarès grimma “Stressless” är tillverkad av kraftig resår och franskt läder av högsta kvalitet. Den levereras tillsammans med Antarès vackra grimskaft i nylon och läder för en perfekt matchning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Erikjerneld.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer om vår integritetspolicy genom att klicka på knappen.