Lansering Antarès Extra Contact

Antarès extra contact banner

Vi är mycket glada över att kunna meddela lanseringen av Antarès senaste sadelmodell, Extra Contact i Sverige. Framtagen med en rad nyheter och innovationer från Antarès flyttar denna sadel fram gränserna för hantverk och prestanda.

Antarès Ectra contact på häst

Bland nyheterna kan nämnas en helt ny bom, speciellt utvecklad för Extra Contact. Nya, kortare paneler ökar hästens rörelsefrihet samt en kåpa speciellt framtagen för att ge ryttaren en känsla så nära hästen som möjligt. Tillsammans med det platta sätet och en sittpunkt längre fram i sadeln ger detta ryttaren en unik upplevelse av att vara så nära hästen som möjligt.

Lansering i Sverige 22-23 november

Som en del i lanseringen av Extra Contact i Sverige erbjuder vi två tillfällen att titta närmare på sadeln och provrida den på sin häst. Onsdag 22 november på CCStud i Häggeby utanför Stockholm och torsdag 23 november i Torna Hällestad utanför Lund. Båda tillfällena beräknas börja ca 16 på eftermiddagen och vara slut ca kl 20 på kvällen.

Återförsäljare av Antarès sadlar kommer att finnas på plats och även representanter från Antarès i Frankrike. Allt för att du ska kunna få svar på dina frågor och få möjlighet att uppleva denna unika sadel på bästa sätt.

Intresserad? Skicka ett mail till info@erikjerneld.se så hör vi av oss angående möjlighet till provridning. Vill du komma utan häst och titta närmare på sadeln går det självklart också bra! Meddela i så fall även det via mail.