Nya produkter från Grooming Deluxe

Grooming deluxe banner

De första produkterna från det nya varumärket Grooming Deluxe har nu kommit in i lager hos Erik Jerneld Ridsport. Grooming Deluxe är skapat av personerna bakom Kentucky Horsewear och tillverkar tillbehör för stall och tävling, från ryktborstar till Grooming boxar och sadelhängare.

Alla produkter baseras på åratal av samlad kunskap från hästskötare runt om i världen och tillverkas för att hålla högsta kvalitet vad gäller material och funktion.

De två första produkterna i kategorin stalltillbehör som kommit in i lager är dels en praktisk och snygg låda för dina ryktborstar och övriga skötseltillbehör. Lådan klarar även en vikt på upp till 90 kg och kan användas som en enkel pall när du exempelvis knoppar eller klipper manen. Den andra produkten är en “Grooming box” som snabbt blir en favorit både på tävling och hemma i stallet. Här finns gott om plats för allt det som behövs för att hålla din häst i toppskick.

Hos Erik Jerneld Ridsport finns även ett komplett sortiment av ryktborstarna från Groomin Deluxe i lager. Få produkter används lika mycket i stallet som dina favoritborstar. Borstarna finns i olika hårdhet och är anatomiskt utformade för att erbjuda bästa grepp.

Erikjerneld.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer om vår integritetspolicy genom att klicka på knappen.