Bett från Nathe i lager

Nathe banner

Vi har fått leverans av de första betten från Nathe. Bett i 10 utvalda modeller finns nu i lager för omgående leverans i de vanligaste storlekarna.

Bett från Nathe har länge varit ett begrepp i den internationella ridsporten. Tillverkade för hand i Tyskland med mundelar i Termoplast av högsta kvalitet och metalldelar i rostfritt stål erbjuder Nathe bett i första hand till hästar med känslig mun som inte riktigt vill ta stöd på bettet.

Nedan ser du de olika modellerna som finns i lager för tillfället. Klicka på respektive bett för mer information. Som alltid går det självklart att kontakta oss om det är något speciellt bett från Nathe som du saknar och vill att vi tar hem.

Erikjerneld.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer om vår integritetspolicy genom att klicka på knappen.