Förhandsbeställ! Nya täcken från Kentucky.

Kentucky stalltäcke 400 g

I dagarna lanseras de nya täckena från Kentucky Horsewear. Täckena kommer att levereras till lagret under vecka 38 men intresset är mycket stort så passa på att gör din beställning redan idag för att vara säker på leverans.

Det är tre modeller av täcken som bjuder på anatomisk design, nytänkande och högteknologiska material. De två quiltade täckena, ett stalltäcke med 400 g foder och ett “tävlingstäcke” med 160 g foder är båda fodrade med artificiell kaninpäls. Fodret skapar små luftfickor som både släpper ut och bibehåller kroppsvärmen. Fodret alstrar inte heller någon statisk elektricitet.

Kentucky täckesdesign
Kentucky täckesdesign

Tack vare sitt ytterskal i tre lager diamantquiltning är täckena mycket slitstarka. Yttertyget är även speciellt utvecklat för att det inte ska fastna spån och annat strömaterial i det. Alla täcken levereras med avtagbar svansrem klädd i plast för att ytterligare öka hygienen.

Kentucky stalltäcke 400 g

Kentucky Stalltäcke 400 g

Kentucky täclingstäcke 160 g

Kentucky “tävlingstäcke” 160 g

Förutom de två täckena ovan lanseras även ett undertäcke i 300 g foder tänkt att användas under extra kalla förhållanden. Täcket är helt utan spännen eller knäppningar (endast praktiska hållare för en eventuell resårgjord) och tack vare sin design i antislip material ligger det även stadigt på plats mellan två täcken.

Kentucky undertäcke 300 g

Kentucky undertäcke 300 g

Täckena kommer att levereras till lagret under vecka 38 men intresset är mycket stort så passa på att göra din beställning redan idag för att vara säker på leverans.

Erikjerneld.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer om vår integritetspolicy genom att klicka på knappen.