Nya sommartäcken från Kentucky

Kentucky sommartäcke social

Kentucky fortsätter att utveckla sitt sortiment av täcken och vi är glada att nu ha de nya sommartäckena i lager för omgående leverans.

Sommartäcket är fodrat med ett Quick Dry tyg som absorberar svetten direkt och transporterar den till utsidan av täcket så att den kan avdunsta. Området kring manken är fodrat med Kentuckys konstgjorda fårskinn som skyddar mot skav och tryck.

Som alltid är Kentuckys täcken anatomiskt utformade och extremt slitstarka tack vare sitt yttertyg (av 1000D High Tenacity Polyester) med diamant quiltat mönster som  gör det mycket svårare för hästen att bita i tyget och riva upp det.

  • Högt värme/vikt förhållande för maximal komfort.
  • Dubbla bogspännen samt ett kardborrspänne.
  • Dubbla kryssgjordar under magen, förstärkta med konstläder.
  • Svansrem med plastskydd som är avtagbart och lätt att rengöra.

Köp ditt täcke här