Nya färger från Kentucky

Kentucky fleece social banner

Kentucky Horsewear lanserar under hösten 2020 nya färger i sin täckeskollektion. Först ut hos Erik Jerneld Ridsport är deras fleecetäcke som förutom i den klassiska mörkblå färgen nu även finns i mörkgrönt, vinrött och rutigt.

Fleecetäcket från Kentucky är tillverkat i en riktigt tjock fleecekvalitet som gör att fukt och svett transporteras bort från hästens kropp och håller den varm efter träning eller tvätt. En krage av konstgjort fårskinn runt hela hals- och bogpartiet ger optimal komfort och ett elegant utseende.

Täcket har även två dolda maggjordar som går att ta av vilket gör att täcket kan ligga stadigt på plats i stallet eller transporten och samtidigt användas under eller efter ridturen.

Erikjerneld.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer om vår integritetspolicy genom att klicka på knappen.