Utetäcken från Kentucky Horsewear

Kentucky utetäcke classic social

Lagom till att den svenska vintern kommer krypande har Erik Jerneld Ridsport fått in utetäcken i serien Classic från Kentucky Horsewear. Som vanligt med täcken från Kentucky Horsewear är utetäckena designade med fokus på funktion och material för att vara lätta och komfortabla för din häst.

Utetäcket klarar av alla väderförhållanden tack vare sitt vattentåliga och smutsavstötande material. Det yttre skalet på täcket är konstruerat av starkt (600D) nylon som andas och står emot revor på ett mycket bra sätt. I övrigt erbjuder täcket Kentuckys klassiska utseende och funktioner med 2 bogspännen i kombination med ett starkt kardborre fäste, kryssgjordar och en avtagbar svansrem. 

Täckena finns hemma i lager med 300 g foder för de kallare vintermånaderna men även i en ofodrad skalvariant som passar perfekt att använda över tjockare stalltäcken eller när vädret blir varmare.

En avtagbar hals finns att köpa till både i en fodrad och ofodrad variant.

Erikjerneld.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer om vår integritetspolicy genom att klicka på knappen.